Dermapen - : : More Than Beauty : : Dobro došli : :

Title
Idi na sadržaj
DERMAPEN
Dermapen je estetski i antiage tretman koji vašoj koži vraća sjaj, jedrinu, blistavost, ujednačen ten i osvežen izgled i uz to briše koju godinu sa lica! Zahvaljujući jedinstvenom principu po kom radi, ovaj tretman izvlači maksimum od vaše kože!
Starenjem naša koža gubi volumen, elastičnost i jedrinu i postaje opuštena, beživotna i naborana, a razlog leži u činjenici da sa godinama dolazi do gubitka kolagena i elastina u našoj koži. Ova dva faktora poznata su kao najzaslužnija za mladalački izgled kože, za lice bez bora, opuštenosti i drugih znakova starenja. Zato je veoma važno na vreme početi sa profesionalnim tretmanima koji usporavaju proces starenja i koji maksimalnu stimulišu proizvodnju kolagenih vlakana unutar kože. U moru estetskih tretmana i procedura koji su nam na raspolaganju, nekada je teško odlučiti se za jedan ili više njih koji bi nama odgovarali i koji bi dali željene rezultate.  Jedan od profesionalnih tretmana koji jednako odgovara mlađim osobama, ali i starijim jeste dermapen tretman.
Kada govorimo o mlađim osobama, dermapen tretman poboljšava kvalitet kože, ujednačava ten, a ožiljci od akni i proširene pore su manje vidljive. Sa druge strane, kod onih koji koriste ovaj tretman kao metodu podmlađivanja, dermapen osim svega navedenog kod mlađih osoba, dodatno intenzivno regeneriše kožu i utiče na formiranje novog kolagena koji je zaslužan za zategnutu kožu i manje vidljive bore.
Nazad na sadržaj