Dijamantska mikrodermoabrazija - : : More Than Beauty : : Dobro došli : :

Title
Idi na sadržaj
DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA

Dijamantska mikrodermoabrazija ili Dijamantski piling je trenutno jedan od najpopularnijih tretmana za negu kože u svetu. Pogodan je za većinu tipova kože jer nije invanzivan i može efikasno da smanji ili eliminiše bore, akne, starenja, strije, hiperpigmentacije i jos mnogo toga.

Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom kojom se uporedno  vrši i vakum masaža, što doprinosi boljem čišćenju lica, kao i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže.

Prednosti:
- Smanjuje staračke pege i male bore
- Smanjuje proširene pore.
- Poboljšava tonus i teksturu kože.
- Procedura je bezbolna i na koži ne ostavlja nikakve nepoželjne tragove

Na taj način se podstiče novi rast ćelija kože u bazalnom sloju. Ovaj ciklus traje dve nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati. Kod masnih koža npr. kod mladih, ne dolazi do redovnog ljušćenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama. S toga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelijim kožama.
Dijamantska mikrodermoabrazija je pogodna za svakoga, idealan tretman pred neki važan događaj, ne zahteva odsutstvo sa posla ili vasih društvenih aktivnosti. Vaša koža je bez iritacije i crvenila, tako da odmah nakon tretmana mozete  nastaviti sa vasim svakodnevnim aktivnostima.

Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure. Na obrazima se pojavljuje rumenilo, ten se izjednačava, koža je glatka! Po pravilu, za optimalan efekat treba sprovesti 4 do 6 tretmana, koji se rade jednom u 7 dana. Da bismo održavali lepotu kože, nakon svaka 3 meseca sprovodimo nove tretmane. Sam tretman ne traje duže od 40 minuta, i osim na licu, možemo je primeniti na rukama, vratu i dekolteu.

- smanjuje staračke pege i male bore;
- smanjuje proširene pore;
- poboljšava tonus i teksturu kože.
Nazad na sadržaj